Locaties

LOCATIES

De Huyskamer is een initiatief van t Veldzicht vzw.  Deze organisatie werkt met de vele talenten van mensen met een beperking en/of kwetsbaarheid en staat in voor ‘zorg op maat’ in een warme, huiselijke sfeer.


Drie bewoners en hun begeleider stellen hun benedenverdieping open voor familie, vrienden en de buurt. Elke woensdag- en vrijdagnamiddag kan je er gezellig samen zijn met koffie en een gebakje, kan je relaxen in de cosy seats of lekker op het bankje buiten in het zonnetje. 


School of Slojd mag gebruik maken van deze gezellige huiskamer en bar.  Verschillende workshops passen beter in dit binnenhuis concept en het is fijn dat we tijdens de wintermaanden ook gewoon kunnen verder craften.  


Adres: Torhoutse Steenweg 191, 8200 SINT-ANDRIESIn Het Lepelbos ben je thuis in de natuur.  Wil je een dagje of weekend doorbrengen in het bos, rond het kampvuur...even verstillen en genieten van de natuur of gewoon lekker craften?  In ons stukje droom wonen reetjes, muisjes en kabouters.


Deze locatie is op vraag en/of in combinatie met workshops van School of Slojd of Het Lepelhuis te bespreken.


Adres: Groenhovebos, 8820 TORHOUT


 

Mijn eigen Studio of Slojd is de plaats waar ik droom, maak en leef.... Mijn atelier van handwerk is de plaats waar mijn ideetjes groeien en creativiteit kan vinden.


Adres: Torhoutse Steenweg 74, 8200 SINT-ANDRIES.

House of Time is een unieke site met een binnen- en buitenatelier, een joert, een keuken in een bunker, een container die dienst doet als polyvalente ruimte/bar en veel buitenruimte. Het is een uitzonderlijke plek in de binnenstad, opgestart in 2017 door het Berlijnse architectencollectief raumlabor in het kader van Triënnale Brugge 2018.

Het is een gedeelde site om te ontspannen, leren en creëren.


Adres:  Site DuPont - Komvest 45/47 - 8000 BRUGGE